Дизайн и Доставка на Метални Шаблони/Стенсили

Оптималният дизайн на стенсили играе ключова роля за осигуряване на изключителна производителност и качество в нашите производствени процеси. Контролът на размерите на апертурите, дебелината на шаблона и точното генериране на фидушъли са пряко свързани с обема, правилното позициониране и отпечатване на паста по време на монтажните операции. Правилният дизайн на шаблона, съчетан с качествено производство, влияе значително на производителността и качеството на монтаж.

Лазерното рязане е бърз процес, което ни позволява да предложим стандартно 1-2 дневно производство, с възможност за по-бързо изпращане, ако е необходимо, и без компромис в точността или качеството на шаблона. Шаблоните се произвеждат от неръждаема стомана, внимателно подбрани за гладкост и равномерна дебелина - важни качества на прецизния шаблон. При процеса на лазерно рязане се получават отвори с трапецовидно напречно сечение, което позволява отлично освобождаване на паста в производството. Технологията за лазерно рязане е уникална с това, че с регулиране на интензитета на лазера по време на производство, можем да създадем изключително точни и правилни по размер отвори в шаблоните.

Информация, необходима за обработка на запитвания в ПРИМА-ТЕХ-ПРО, относно дизайн и доставка на метални шаблони/стенсили:

  • Пълни Гербер файлове в мм или милсове.
  • Когато платките са доставени в панел, ние изискваме панелизираните гербер файлове.
  • Вид и дебелина на материала - 80um до 300um.
  • Специфични изисквания, ако има.