gu

Доставка на електронни компоненти

ПРИМА-ТЕХ-ПРО доставя широка гама от електронни компоненти за повърхностен и конвенционален монтаж, конектори, дисплеи и всякакви части и консумативи необходими за производството. Чрез нашите добре установени взаимоотношения с доставчици ние можем да доставяме всички части и материали, необходими за производството на вашия продукт за възможно най-кратък срок и най-ниска цена. Тъй като постоянно работим по много проекти, ние непрекъснато търсим оптимален баланс между цена, качество и срокове на доставка.

За да осигурим и предоставим възможно най-високо качество на услугата доставка на електронни компоненти, ние предпочитаме да осигурим всички необходими компоненти за нашите монтажни услуги. Ние снабдяваме и закупуваме елементи и части само от надеждни доставчици и винаги ще поискаме вашето одобрение, преди да вземем каквито и да било странично решение. За повечето доставчици на елементи отговорността им свършва, когато приготвят и доставят пълния комплект компоненти. Не и за ПРИМА-ТЕХ-ПРО. Като Ваш основен доставчик на компоненти и материали, ние поемаме пълната отговорност за всички дейности по време и след тяхната доставка, като следим и предприемаме всички необходими изисквания и дейности за качественото извършване на всички дейности.

Ако решите да изпратите част от елементите, а ние да допълним останалата част, трябва да ни предоставите списък на всички компоненти, които ще бъдат изпратени, в който да бъдат посочени номерата на компонентите и количеството което е изпратено.

Освен всичко това, нашата услуга по Доставка на електронни компоненти може да включва и Доставка на кабели (доставка на самия кабел, нарязване по размер, зачистване по спецификация, калайдисване и подготовка за работа), Доставка на метални и пластмасови кутии за вашите изделия и тяхната последваща обработка, Дизайн и доставка на етикети за производството, Производство и доставка на специализирани опаковки за окончателно опаковане на готовите изделия и продукти.

Ние предлагаме в наличност пасивни компоненти резистори корпус 1206, 0805 и 0603 - 1% и 5% и кондензатори корпус 1206, 0805 и 0603. По заявка можем да доставим и подготвим пълен комплект от елементи, необходими за монтаж на Вашата печатна платка. За да можем да предоставим гаранция и най-добро съотношение цена/качество ние поръчваме директно от производители или упълномощени поддоставчици.

Информация, необходима за обработка на запитвания в ПРИМА-ТЕХ-ПРО, относно доставка на електронни компоненти:

  • БОМ файл или спецификация на елементите и материалите, които трябва да бъдат доставени.

Компонентите трябва да бъдат описани по начин, който позволява тяхното недвусмислено идентифициране - производствени номера или кодови номера от Farnell, Digy-key или Mouser.