slide 9

Бърза реакция

ПРИМА-ТЕХ-ПРО се е специализирала в производството на пилотни, малки и средни серии печатни платки и електронни изделия. По тази причина и системата за организация във фирмата е разработена и внедрена така, че да дава възможност за гъвкава и бърза реакция при работа с клиентите.

Нашите услуги и гъвкаво производство гарантират оптимална ефективност за вашата продукция. Чрез нашето сътрудничество с различни производители и доставчици и ежедневно планиране на производството можем да Ви предложим перфектна производствена гъвкавост.

Гордеем се с бързото време за изпълнение на нашите услуги. Те варират от 1 работен ден до 10-15 работни дни, в зависимост от количеството и сложността на поръчката. Може да изберете подходящата за вас опция за цена/време на изпълнение, така че да съответства на графика и бюджета Ви. Нашата политика е, че срокът за изпълнение на поръчката започва да тече, след като всички части и платки са във фирмата и цялата необходима информация за извършване на монтажния процес е предоставена от клиента.